ناتوانی جنسی + درمان با طب سنتی

ناتوانی جنسی یا مشکل در نعوظ یک نوع اختلال است که در آن مرد توانایی نعوظ کامل را برای  رابطه جنسی  ندارد ، این فرآیند به دلیل عصب هایی در مغز است که پیام را به طور کامل به آلت تناسلی ارسال نمی کنند و این موضوع می تواند باعث استرس، مشکلات در روابط یا مشکل در اعتماد بنفس شود . مطالعات نشان می دهد که حدود ۱۸.۴ درصد از افراد زیر ۲۰ سال به اختلال نعوظ مبتلا هستند که این موضوع برای افراد با سن بیشتر مخصوصا افراد بالای ۴۰ سال نیز اتفاق می افتد.

علت ناتوانی جنسی :

۱-علل  جسمانی

۲- علل روانی

علل جسمانی :

  • مشکلات قلبی
  • کلسترول بالا
  • انسداد رگ‌های خونی
  • جراحت در آلت تناسلی
  • دیابت
  • چاقی مفرط
  • سندروم سوخت‌وساز (متابولیک)
  •  

پیشگیری از ناتوانی جنسی:

روش‌هایی برای پیشگیری از ابتلا به این مشکل وجود دارد:

  • سیگار نکشیدن
  • عدم مصرف الکل و موادمخدر
  • انجام تمرین‌های ورزشی با تمرکز بر ناحیه‌ی کف لگن
  • تمرین برای پرهیز از استرس
  • درمان افسردگی، اضطراب یا هر مشکل روانی دیگر

درمان‌های ناتوانی جنسی :

نخست پزشک متخصص باید اطمینان حاصل کند که بیمار، درمان‌های درست و مناسبی برای دیگر بیماری‌های احتمالی دریافت می‌کند. شاید عوامل روانی یا جسمانی، علت اصلی ناتوانی جنسی باشند؛ شاید هم این عوامل باعث حادترشدن ناتوانی جنسی می‌شوند. در هر حال، درمان باید به‌صورت کامل و درست صورت بگیرد.

پس از ریشه‌یابی مشکل، پزشک مستقیما به سراغ درمان ناتوانی جنسی خواهد رفت. طیفی گسترده‌ از روش‌های درمانی برای رفع این مشکل وجود دارد که بنا به علت ناتوانی، شکل آن متفاوت خواهد بود.

داروهای خوراکی :

  • قرص‌های سیلدنافیل (ویاگرا)
  • تادالافیل (سیالیس)
  • واردنافیل (لِویترا)
  • آوانافیل (اسپِدرا)

مصرف این داروها به‌شکل خودکار و سریع باعث رفع ناتوانی جنسی نمی‌شود؛ برای اثربخشی آنها، فرد به انگیزش جنسی نیز نیاز دارد. گفتنی است قرص‌های نام‌برده هیجان و لذت جنسی ایجاد نمی‌کنند؛ ضمن اینکه عوارض جانبی نیز دارند؛ سردرد و برافروختگی، از جمله شایع‌ترین عوارض جانبی این داروهاست. از دیگر عوارض کمتر شایع، می‌توان به سوءهاضمه، گرفتگی و کیپ‌شدن بینی و سیانوپسیا (اختلال در بینایی و دیدن اشیا به رنگ آبی) اشاره کرد.

گفتنی است افراد با شرایط زیر، نباید از داروهای نام‌برده کمک بگیرند:

  • مشکلات قلبی شدید
  • مشکلات کبدی شدید
  • تجربه‌ی اخیر سکته‌ی مغزی
  • تجربه‌ی اخیر حمله‌ی قلبی و فشار خون پایین و برخی بیماری‌های چشمیِ وراثتی و نادر

آلپروستادیل:

اگر مردی با ناتوانی جنسی و اختلال در نعوظ، به درمان‌ها پاسخ مثبت و مؤثری ندهد، آلپروستادیل پیشنهاد می‌شود. آلپروستادیل، هورمونی مصنوعی است که به تحریک گردش‌ خون در آلت تناسلی کمک می‌کند. آلپروستادیل را می‌توان هم به آلت تناسلی تزریق کرد و هم می‌توان یک پِلتِ حاوی آلپروستادیل را در مجرای ادرار قرار داد. مجرای ادرار کار انتقال ادرار را از مثانه به آلت بر عهده دارد.

بر اساس گزارش سازمان ملی سلامت انگلستان، کسانی که از این هورمون استفاده می‌کنند، معمولا پس از ۵ تا ۱۵ دقیقه می‌توانند به حالت نعوظ برسند. البته طول مدت نعوظ بسته به میزان دُزِ مصرفی آلپروستادیل متفاوت است.

مردانی که دچار بیماری کم‌خونیِ داسی‌شکل هستند و در خطر نعوظ دائم به‌سر می‌برند (یعنی نعوظ برای‌شان بلندمدت و دردناک است) نباید از آلپروستادیل استفاده کنند. افراد با سایر اختلالات و کسانی‌ نیز که از سایر درمان‌ها برای مشکل ناتوانی جنسی خود کمک می‌گیرند، نباید به سراغ مصرف آلپروستادیل بروند .

​​​​​​​پمپ خلأ:

یکی دیگر از گزینه‌ها برای درمان ناتوانی جنسی، بهره‌گیری از پمپ خلأ یا همان وکیوم است. این پمپ به‌شکل دستی یا با باتری کار می‌کند. برای استفاده، شخص باید لوله‌ را روی آلت خود قرار دهد و سپس همه‌ی هوای درون لوله را به‌سمت بیرون آن تخلیه کند تا حالتی از خلأ ایجاد شود. این حرکت، خون را در آلت تناسلی به جریان انداخته و فرد را به حالت نعوظ می‌رساند. قراردادن حلقه‌ای پلاستیکی به دور قسمت پایینی آلت تناسلی، باعث ماندن خون در این قسمت می‌شود و حالت نعوظ را حفظ می‌کند.

این وسیله به فرد کمک می‌کند تا حالت نعوظ را به‌مدت ۳۰ دقیقه حفظ کند. بر اساس آمارهای رسمی، بیشتر مردان پس از استفاده از پمپ خلأ، دیگر دچار ناتوانی جنسی نخواهند بود. چنانچه مردی دچار اختلال خون‌ریزی است یا داروهایی برای کاهش توانایی انعقاد خون مصرف می‌کند، نباید از پمپ خلأ کمک بگیرد. شایان ذکر است کمتر از یک‌سومِ مردان، در نتیجه‌ی استفاده از پمپ خلأ، دچار درد و کبودی می‌شوند.

جراحی :

چنانچه هیچ‌یک از روش‌های درمانیِ پیش‌گفته، اثربخش نباشد، می‌توان به گزینه‌ی جراحی اندیشید. جراحی برای رفع این مشکل، با قراردادن ایمپلنت نیمه‌سخت یا قابل‌تورم در داخل آلت فرد همراه است .

درمان‌های روان‌شناختی :

اگر ناتوانی جنسی ناشی از استرس، اضطراب یا سایر مشکلات روانی باشد، فرد باید به مشاور یا روان‌شناس مراجعه کند. اگر این وضعیت باعث ایجاد تنش و استرس برای هر دو نفر در رابطه می‌شود، بهتر است زوج با هم به مشاور مراجعه کنند. گفت‌وگو با روان‌شناس و مشاور می‌تواند مشکل را رفع کند و زمینه‌های روانی بروز اضطراب و تنش را به هنگام رابطه کاهش دهد.

چشم‌انداز مشکل:

 کسانی‌ که به ناتوانی جنسی دچارند، نباید نگران و ناراحت باشند؛ زیرا درمان‌های متفاوت و متنوعی برای این مشکل وجود دارد و بنا به شرایط هر فرد، می‌توان از گزینه‌ای مؤثر بهره گرفت.

درمان های طبیعی برای اختلال نعوظ- مکمل های غذایی :

 DHEA :

افرادی که کمبود این هورمون را دارا هستند ، بعد از مصرف مکمل، تغییرات مثبتی را مشاهده می کنند و در این بین برای جبران این کمبود، مصرف این هورمون به افراد توصیه می شود اما این هورمون بسیار حساس است و حتما باید زیر نظر پزشک تجویز شود زیرا احتمال زیادی از اووردوز در فرد وجود دارد .

 جین سینگ :

جین سینگ نیز یک نوع گیاه است که خواص متفاوتی دارد و علت های به وجود اورنده اختلال نعوظ را از بین می برد .

 طب سوزنی :

این سوزن های مخصوص در نقاط خاصی از پوست زده می شود و بدن را در برابر مقاومت در مواجهه با بیماری ها و اصلاح ناتعادلی ها کمک می کند .

 خرمای خشک :

خرمای خشک ترکیب شده با عسل و آجیل نیز در درمان اختلال نعوظ موثر است.

 هویج، تخم مرغ و عسل :

هویج رنده شده همراه با نصف یک تخم مرغ پخته و یک قاشق غذا خوری عسل در درمان ناتوانی جنسی موثر است .

 پیاز سفید :

پیاز را باید با شکم خالی و همراه با عسل میل کرد .

 تمرین دادن آلت تناسلی :

یکی از تمرین های موثر برای درمان اختلال نعوظ این است که فرد ادرار خود را قطع و وصل کند و آن را چند ثانیه نگه دارد که این کار باعث تقویت عضلات این ناحیه می شود و در درمان آن موثر است.

- قرص ال _ آرژنین :

این قرص یک آمینواسید است که نیتریک اکسید را افزایش می دهد و باعث افزایش گردش خون تقویت سلول های خونی در این قسمت می شود و معمولا توصیه می شود که ۵ گرم از این دارو برای این مردان مورد استفاده قرار بگیرد .

سایر نکات و راهکارها :

  1.  فعالیت فیزیکی و ورزش را حداقل چهار بار در هفته در اولویت قرار دهید .
  2.  سیگار را ترک کنید .
  3.  از نوشیدن الکل جدا خودداری کنید.
  4.  سطح استرس خود را کاهش دهید .

 کشمش :

کشمش ها نیز حاوی آرژنین هستند و برای درمان ناتوانی جنسی به کار می روند.

 رودیولا:

این گیاه استقامت فیزیکی فرد را بالا می برد و مصرف آن به مدت ۳ ماه می تواند این مشکل را برطرف کند .

 ویتامین C و ویتامین E :

آیا ممکن است که اختلال نعوظ بدون دارو درمان شود ؟

بله . بعضی از انواع اختلال نعوظ با تغذیه و بدون دارو قابل درمان هستند که تشخیص آن با پزشک است.

آیا ممکن است اختلال نعوظ به طور ناگهانی رخ بدهد ؟

بله. اختلال نعوظ در هر حالتی ممکن است رخ بدهد و گاهی اوقات ریشه روانی نیز دارد که باعث رخ دادن ناگهانی می شود و این موضوع ربطی به سن نیز ندارد .

 

 

​​​​​​​

Image: 

آدرس :تهران جنوب به شمال اتوبان نواب قبل از پل کمیل ساختمان کالای پزشکی ایران (اقاقیا)واحد ۱۲۲

شرکت پیشگامان طب اقاقیا

 

تلفن همراه:  , ۰۹۱۲۵۴۶۷۱۴۲

ایمیل: ptaghaghia@gmail.com

وب سایت: www.ptaghaghia.ir